lauantai 22. tammikuuta 2022

Maakasvatustoiminta organisoituu uudestaan

Suomen maakasvatustoiminta on päätetty organisoida vuoden 2022 alusta uudestaan. 

Jäseneksi kansainväliseen Maakasvatusinstituuttiin

Maakasvatuksesta kiinnostuneet voivat olla tukemassa maakasvatuksen kehittämistä ja toimintaa liittymällä  jäseneksi kansainväliseen Maakasvatusinstituuttiin (The Institute for Earth Education). 
Ilmoittautumislomake ja maksuohjeet löytyvät täältä. Instituutti tarjoaa paikan myös aktiivisille toimijoille ja erityisesti niille, jotka haluavat luoda ja kehittää kokonaisvaltaista ympäristökasvatusta kansainvälisessä ympäristössä.

Maakasvatuskoulutukset

Kokonaisvaltaisia maakasvatuksen teoriaan, ohjelmiin ja menetelmiin perehdyttäviä koulutuksia järjestetään tilauksesta jatkossakin. Kouluttajina näissä tilaisuuksissa toimivat Instituutin hyväksymät kouluttajat. Koulutuksia toteutetaan suomen- että englanninkielisinä.  

Maakasvatusmateriaalien tilaaminen

Käännettyjen maakasvatusmateriaalien myynnistä vastaa kansainvälisen Maakasvatusinstituutin aktiivijäsen ja kouluttaja Ilkka Aula.

Maakasvatusohjelmien ohjelmapaketit,  maakasvatusohjelmiin ja aktiviteetteihin (mm. Maanvartijat (Earthkeepers™)- ohjelma ja  Muirin taival) liittyvät materiaalit tilataan suoraan kansainvälisestä Maakasvatusinstituutista (iee1@aol.com) 

Lisäinfoa:

Kansainvälinen Maakasvatusinstituutti, ohjelmat ja ohjelmamateriaalien tilaus:  www.eartheducation.orgiee1(ät)aol.com
Maakasvatuksen www –sivut: www.maakasvatus.fi
Kirjatilaukset (suomenkieliset):  tilauslomake ja englanninkieliset suoraan Maakasvatusinstituutista
Koulutukset: http://www.maakasvatus.fi/p/maakasvatuskoulutukset.htmlwww.taatantuotanto.fi